Just another WordPress site

Fem råd til mere overskud i hverdagen

Det kan ofte trække tænder ud, når man ikke ligefrem lever i et rent hjem, og derfor er det vigtigt, at man gennem rengøring går engageret op i, hvordan ens hjem ser ud.

Når man kommer hjem fra arbejde, er det ofte svært at finde energi til at gøre rent i sit hjem. Derfor er det vigtigt, at den slags bliver gjort med det samme.

Det tager meget energi og overskud fra en, hvis man lever i et hjem, der er fyldt med snavs. Som er uden ordentlig renlighed, og som ikke skinner. Det skinnende hjem er det vindende hjem.

Derfor giver vi dig her fem råd til, hvordan du får mere overskud i hverdagen. Det er ikke kun noget, der gavner dig. Men også dine børn.

For det er ikke just drømmescenariet for dine børn, at de skal få det dårligt af manglende overskud hos mor og far. Det store overskud begynder ofte allerede i eget hjem. I en noget så vigtig, men ofte uset detalje som rengøring. Et rent hjem skaber mere ro i sindet og giver dermed større energiressourcer til at varetage børnenes interesser: Overskuddet, kærligheden og ikke mindst opmærksomheden. Ting, de ikke kan være foruden.

De fem overskudsbud

Her er de fem punkter, der forbedrer hverdagen for dig og dine børn gennem et nyt overskud hos hele familien:

1: Vinduespudsning

Har du vinduer, som er fyldt med snavs, skabes der ikke den ro, der burde være. Urene vinduer giver mindre overskud og sætter i øvrigt en kæp i hjulet for sollyset, som ellers burde komme direkte ind i dit hjem. Af de grunde er det afgørende, at man bruger meget tid på at gøre vinduerne så rene som muligt enten på egen hånd eller ved hjælp udefra.

2: Hovedrengøring

Hvis dit hjem er pletfrit, kommer der automatisk større overskud i hele familien. Af den grund er det vigtigt, at man i ny og næ giver sit hjem en ordentlig tur, som får hjemmet til at skinne, og som skaber en tiltrængt ro, der vil gavne hele familien.

3: Badeværelset

Stedet, som kræver mest tid og opmærksomhed. På badeværelset skal du tage hånd om vask, armatur og naturligvis toilettet. Spejlene skal pudses, og gulvet skal vaskes. Hvis der er snavs, som sidder særligt godt fast det ene eller det andet sted, skal du bruge noget længere tid på badeværelset end først antaget.

4: Køkkenet

Er et af hjemmets vigtigste steder. Det er der, måltiderne skabes til dig og børnene. I køkkenet skal der støves af, tørres af, rengøres håndvask, armatur, og så skal der selvfølgelig støvsuges. Gulvet skal naturligvis også have en kærlig hånd. Køleskab, indvendig ovn eller kogeplader må heller ikke forsømmes.

5: Facaderengøring

Et undervurderet område af rengøringen. Ro i sindet skabes af, at man indtager et hjem, hvor facaden skinner. Det er noget, der vil styrke dit humør, og som samtidig vil tiltrække gæster til dit hjem.

Det er vigtigt, at der bliver taget hånd om rengøringen. Ellers er det ikke sådan, at man får et naturligt overskud af at være i et rent hjem. Tværtimod.

Eksempelvis Jysk-Totalservice kan træde til, hvis du vil have hjælp til at få dit hjem til at se pænere ud og skabe overskud i familien.

Leave A Reply

Your email address will not be published.