Just another WordPress site

Slip af med dine karsprængninger

En hektisk hverdag med stress og jag kan hurtigt sætte sine spor på huden. Også derfor oplever mange, at de, når de kommer op i alderen, begynder at få flere og flere karsprængninger rundt omkring på huden. Mange oplever sågar, at karsprængningerne er skyld i, at de ikke længere kan gå i kjoler, som afslører for meget, og at de konstant bruger ansigtsmakeup for at skjule karsprængningerne. Ja faktisk er karsprængningerne ofte skyld i store brud på selvtilliden, og mange føler sig både grimme og frastødende, hvis de skal vise deres hud frem. Frygt dog ej, for du behøver bestemt ikke at lade karsprængningerne ødelægge din selvtillid. I denne artikel får du nemlig gode råd til, hvordan du kan slippe af med dine karsprængninger – enten via kirurgien eller ved hjælp af et par simple husråd.

Få professionel hjælp til fjernelse af karsprængninger

Karsprængninger er små, røde og grenformede årer, der ofte ses i ansigtet, på benene eller andre steder på kroppen. Ofte skyldes karsprængningerne en stresset livstil, men også vind, vejr og solforbrændinger kan være skyld i de små, irriterende karsprængninger. Ønsker du at slippe af med dine karsprængninger, er den absolut mest effektive metode at få professionelle til at varetage behandlingen. Karsprængninger behandles ofte med mikrosclerosering, hvilket er betegnelsen for en indsprøjtning af lægemidlet Aethoxysclerol. Læs mere om karsprængninger, og bestil en tid hos en dygtig kirurg, som kan hjælpe dig af med dine karsprængninger.

Prøv med naturlægemidler

Ønsker du at prøve naturens lægemidler af, inden du går kirurgiens veje? Selvom et besøg på den lokale åreklinik er den sikreste vej, når du skal hjælpes af med karsprængningerne, er der en række naturlægemidler, som ligeledes siges at have en positiv effekt på karsprængninger. Et af disse er den såkaldte hestekastanje, som synes at styrke de små karsprængninger. Hestekastanjer er lavet af frø fra kastanjen og kan både virke lindrende og forebyggende på karsprængningerne. Dog er det forskelligt hvorvidt hestekastanjerne giver synlige resultater, men dette naturlægemiddel er helt sikkert et forsøg værd.

Spis rigeligt med blåbær

Du har måske ikke hørt om, hvordan madvarer kan virke på karsprængningerne? Men dette er faktisk tilfældet med én speciel frugt. Flere undersøgelser viser nemlig, at blåbær har en positiv effekt på karsprængninger. Den lille, blå frugt udvider blodkarrene, styrker blodårernes vægge og øger blodomløbet. Derudover er blåbær rige på C-vitamin og flavonoider, hvilket er med til at styrke hudens naturlige lag og øge spændstigheden, så din hud forebygger fremkosten af nye karsprængninger.

Smør med aloe vera

Du har helt sikkert hørt om vidundermidlet aloe vera, og når du skal af med karsprængningerne, skal aloe vera-planten atter findes frem. Har du en aloe vera-plante skal du blot skære et af bladende op og skrabe gelen ud. Derefter skal du sprede det over det område, hvor sprængninger har vist sig. Du kan også prøve at lave din helt egen smørelse, hvor du blander aloe vera med et par skefulde revet gulerod og æblecidereddike. Aloe vera-planten skulle herefter forbedre dine karsprængningers udseende, så du igen kan vise huden frem.

Leave A Reply

Your email address will not be published.